optagelse


Optagelse

 

Kan du lide at synge rytmisk musik? Kan du synge rent både alene og sammen med andre? Kan du holde din stemme blandt andre stemmer? Har du en god rytmisk sans? Så kan du søge optagelse i sing4fun.

 

Sing4fun giver 4-6 koncerter om året på både hverdage og i weekender, og vi er derfor afhængige af, at alle møder velforberedte op til både prøver og koncerter.

 

Der er optagelsesprøver løbende, når der er plads i de enkelte stemmegrupper. Vi øver hver mandag 19.00-21.30 i Viborg.

 

Som ny sanger er der mange sange at lære at kende udenad, og du skal have lysten og viljen til at træne ekstra meget i starten. Vi øver alle sange i koncertrepertoiret, inden vi skal give koncert. Du får tilknyttet en mentor i starten.

 

Er du interesseret i at søge optagelse, kan du kontakte formand Lars Erik Møller Leth på formand@sing4fun.dk. Du skal anføre navn og hvilken eller hvilke stemmegrupper, du vil søge optagelse i: 1. sopran, 2. sopran, 1. alt, 2. alt, tenor eller bas. Du vil få bekræftelse på, at mailen er modtaget og indkaldelse til optagelsesprøve, når der er åbent for sangere i din stemmegruppe.

 

Til optagelsesprøven skal du synge en selvvalgt sang, lave en rytmeprøve samt en stemmeprøve, for at finde hvilken stemmegruppe, du hører hjemme i.